People in control
Bel ons! 073-6154999
Of wij bellen u:

Credit check

 

           

 

    Kredietrapport Downloaden

 

 

 

Is uw debiteur financieel gezond

Een nieuwe opdrachtgever. Een nieuwe klant. Fijn. Heel fijn zelfs. Maar weet u wel zeker dat ze u kunnen betalen?


Voor de beoordeling van de kredietwaardigheid van bedrijven draait alles om de kwaliteit van de informatie. Deze informatie dient behalve volledig vooral ook up-to-date te zijn. Naast het financiële fundament  van een onderneming speelt ook het actuele betalingsgedrag en de ontwikkeling hiervan een belangrijke rol. Deze informatie wordt dagelijks vanuit de praktijk door Credit Alliance en haar partners verwerkt in hun beoordelingen. Credit Alliance werkt hiervoor samen met toonaangevende informatie leveranciers zoals Credit Safe en kredietverzekeraars. Omdat veel bedrijven hun dagelijkse debiteurenbeheer  hebben uitbesteed aan Credit Alliance beschikken wij over veel actuele debiteurenkennis en betaalinformatie.  

Nieuw en uniek !! De Credit Risk Monitor

Uniek is Credit Risk Monitor. In samenwerking met Creditsafe wordt een volledig geautomatiseerd systeem gebouwd waarmee, tegen zeer lage tarieven, dagelijkse bewaking van de kredietwaardigheid en vooral de wijzigingen daarin van debiteuren eenvoudig kan worden aangeboden aan de bij Credit Alliance aangesloten bedrijven. Credit Alliance beschikt zelf over veel betaalervaringen omdat ze dagelijks debiteurenbeheer doet voor meer dan 100 bedrijven. Dit zijn zo'n 350.000 betaalervaringen van een kleine 100.000 zakelijke debiteuren. Meer uptodat kan de informatie niet zijn.

Het Collectief

Doordat debiteuren schade achterlaten bij een leverancier kunnen wij een ander er voor behoeden. Vanuit de collectiviteit is dit een relevante en waardevolle dienstverlening.Doordat deze aangesloten bedrijven zelf ook doorlopend betaalinformatie leveren wordt dit systeem alleen maar uitgebreider en actueler (vanzelfsprekend is bronbescherming uit concurrentie oogpunt gegarandeerd).

Door bundeling van de krachten van onze klanten is dit een uiterst geschikte tool om “shoppers” en notoir slechte betalers te signaleren.

Door grootschalige inkoop en uitwisseling van informatie met haar partners kan Credit Alliance kwalitatief hoogwaardige informatie leveren tegen ongekend scherpe tarieven.

Een credit check is zo gedaan. Wij helpen u graag.
Bel ons: 073 61 54 999