Software

Dé software voor uw debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is mensenwerk. Om het debiteurenbeheer goed uit te kunnen voeren, moeten er een heleboel administratieve handelingen gedaan worden. Het gedrag van uw debiteur moet stap voor stap gevolgd kunnen worden. Veel bedrijven werken hiervoor met Word, Excel en Outlook. Maar om het debiteurenbeheer consequent en zorgvuldig te kunnen uitvoeren én om tijd te besparen, is goede software onmisbaar. Met de gespecialiseerde software van Credit Alliance kunt u tot wel 75% tijd besparen.

Wat doet debiteurenbeheer software?

Met onze debiteurenbeheer software, die gekoppeld wordt aan uw financieel boekhoudsysteem, automatiseert u standaard handelingen zoals het versturen van herinneringen. U plant werkzaamheden in, legt afspraken eenvoudig vast en bewaakt ze. Maar onze software doet meer. Het beoordeelt onder andere voor welke debiteuren, welke actie wanneer ondernomen moet worden, voorziet in rapportages, biedt mogelijkheden voor het vastleggen en volgen van betalingsregelingen en betalingstoezeggingen en bewaakt risico’s.

De debiteurenbeheer software zorgt voor een goed overzicht van de stand van zaken en is vergaand geautomatiseerd. Het is een slimme software die zorgt dat het werk kostenefficiënt wordt uitgevoerd. Uiteindelijk zorgt deze software ervoor dat uw medewerkers tijd hebben voor de uitzonderingen en voor persoonlijk contact met de debiteur.

Benieuwd naar onze software?

Eén van de belangrijkste voorwaarden voor actief debiteurenbeheer is dat u de beschikking heeft over de juiste software. Want wist u dat bij bedrijven die onze software voor hun debiteurenbeheer gebruiken, vorderingen doorgaans sneller betaald worden omdat processen strakker georganiseerd zijn en opgevolgd worden? Met behulp van deze software worden uw facturen vaker op tijd betaald en houdt u de cashflow beter op peil.

Wilt u meer weten over onze software om uw debiteuren te beheren of wilt u uw debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan een professionele partij? Dan is het handig om samen te werken in dezelfde gespecialiseerde software. Neem dan vrijblijvend contact op met Credit Alliance. Wij weten als geen ander hoe wij het proces rondom uw debiteurenbeheer kunnen optimaliseren.