Incasso

Betaalt uw debiteur niet? Wij handelen uw incasso af!

Betaalt uw debiteur, na meerdere herinneringen en toezeggingen, nog steeds niet? En weet u niet meer hoe u ervoor zorgt dat u uw facturen wel betaald krijgt? Dan wordt het de hoogste tijd om stevig in te grijpen middels incasso. Als debiteuren aangesproken worden door een incassobureau zien ze dat u het serieus meent én dat ze mogelijk geconfronteerd worden met hogere kosten of zelfs juridische stappen. Credit Alliance handelt uw incasso graag voor u af, want vreemde ogen dwingen.

Vaak is een incassobureau heel anoniem, kennen ze hun klanten niet en worden er veel brieven gestuurd. Wij werken als creditmanagement bedrijf niet met zoveel brieven. Wordt de factuur na meermaals herinneren nog steeds niet betaald? Dan sturen wij na het opstarten van een incassotraject nog één brief. Betaalt de debiteur dan alsnog niet? Dan gaan we bellen. Door de dialoog met de debiteur komen we sneller tot resultaten.

Waarom Credit Alliance inschakelen?

Waarom u voor uw incasso Credit Alliance moet inschakelen? Omdat het door onze ervaring, doortastendheid en (juridische) kennis voor een debiteur lastiger wordt om onder de betaling uit te komen. Wij kennen de markt van debiteuren en incasso’s als onze broekzak. We weten als geen ander welke middelen we kunnen inzetten en in overleg met onze opdrachtgever worden er keuzes gemaakt. Daarbij is onze aanpak ook bij een incasso altijd flexibel, pragmatisch en zijn de lijnen kort. Dit in tegenstelling tot de vaste procedures van de vooral grotere incassobureaus, waar niet van afgeweken kan worden. Door onze kleinschaligheid kennen wij alle klanten en alle cases. Wij streven altijd, of dit nu linksom of rechtsom is, naar een snel resultaat. Daarbij benaderen we de debiteuren altijd op een correcte en commerciële wijze.

Wist u dat veel incassotrajecten voorkomen kunnen worden? De basis is een goed debiteurenbeheer. Niet alleen voor incasso, maar ook voor debiteurenbeheer bent u bij creditmanagement bedrijf Credit Alliance aan het juiste adres. Uitbesteden loont.

Incasso en kredietverzekering

Heeft u via ons een kredietverzekering afgesloten? Dan stemmen wij de gang van zaken rondom de incasso af met uw kredietverzekeraar. Dit scheelt én werk én brengt de dekking niet in gevaar. Normaal gezien moeten vorderingen die verzekerd zijn middels een kredietverzekering na een bepaalde tijd worden overgedragen aan de incasso afdeling van de kredietverzekeraar. Wij behandelen voor onze eigen klanten de incasso’s zelf, waardoor de lijnen korter en persoonlijker zijn. Dit doen we altijd op no cure no pay basis.

Wilt u meer informatie over onze no cure no pay incasso werkwijze of bent u benieuwd waarom u beter Credit Alliance in plaats van een incassobureau kunt inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.