Creditcheck

Creditcheck

Wilt u weten of uw nieuwe klant wel kredietwaardig is, voordat u met hen in zee gaat? Bij Credit Alliance bieden we u de oplossing. Met behulp van een kredietwaardigheidscheck controleren wij de kredietwaardigheid van een bedrijf. Met een creditcheck beschermt u uzelf tegen betalingsrisico’s en wanbetalers door uw (potentiële) klanten en leveranciers te checken. Onze kredietrapporten zijn dé manier om weloverwogen financiële, zakelijke beslissingen te nemen.

Wij werken samen met toonaangevende leveranciers

Naast het financiële fundament van een bedrijf speelt ook het actuele betalingsgedrag en de ontwikkeling hiervan een belangrijke rol. Voor een juiste beoordeling draait alles om de kwaliteit, oftewel de volledigheid en het up-to-date zijn van de informatie. Deze informatie wordt dagelijks vanuit de praktijk door Credit Alliance en haar partners verwerkt in hun kredietrapporten. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij bij de totstandkoming van een kredietwaardigheidscheck samen met toonaangevende leveranciers zoals Creditsafe en diverse kredietverzekeraars.

Aangezien wij dagelijks het debiteurenbeheer doen van veel klanten, beschikken wij zelf over veel actuele kennis en betaalervaringen. Doordat debiteuren schade achterlaten bij een leverancier kunnen wij een ander hiervoor behoeden. Vanuit de collectiviteit is dit een relevante en waardevolle dienstverlening. Doordat deze aangesloten bedrijven zelf ook doorlopend betaalinformatie leveren, wordt dit systeem alleen maar uitgebreider en actueler. Door bundeling van de krachten van onze klanten is dit een uiterst geschikte tool om ‘shoppers’ en notoir slechte betalers te signaleren. Meer up-to-date dan dit kan de informatie niet zijn.

Laat de kredietwaardigheid checken door Credit Alliance

Eén van de grootste risico’s die u als bedrijf loopt, is dat uw facturen niet worden betaald. Verklein het debiteurenrisico en maak gebruik van de kredietrapporten van Credit Alliance. Door grootschalige inkoop en uitwisseling van informatie met onze partners kunnen wij kwalitatief hoogwaardige informatie leveren tegen ongekend scherpe tarieven. Neem contact met ons op voor een kredietwaardigheidscheck, dan brengen wij de financiële gezondheid van uw (potentiële) klant in kaart. Want een creditcheck is zo gedaan.

Download hier het kredietrapport