Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren en betrokken partner op het gebied van creditmanagement? Een partner die alles weet van debiteuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor een compleet pakket aan creditmanagement diensten. Dus één loket voor alles op het gebied van debiteuren, dát is ons specialisme. Credit Alliance is één van de grotere spelers in de mkb markt voor creditmanagement.

De verschillende diensten zoals debiteurenbeheer, incassodiensten, kredietverzekering en factoring grijpen vaak in elkaar. Een totaalbenadering door een partij waar ze alles onder één dak hebben, biedt dan voordelen. Credit Alliance is zo een partij. En bedrijven met one-stop-shopping hebben toegang tot alle mogelijke oplossingen.

Ons DNA

Onze drive is nieuwsgierigheid. We willen graag weten wat u bezig houdt en waar u tegenaan loopt. We willen u leren kennen, zodat we de best passende oplossing met uiteindelijk het beste resultaat kunnen bieden. We zijn betrokken en richten onze dienstverlening per opdrachtgever in. Wij investeren graag tijd in u en uw onderneming en nemen de tijd voor u en uw debiteuren. Uw klant is onze klant. We nemen u graag alle zorg uit handen.

Bijna alles kan gekopieerd worden, behalve de medewerkers met hun attitude die samen de organisatiecultuur vormen. Bij Credit Alliance wordt met name daarop bewust gestuurd. Daarbij is vooral één ding belangrijk: betrokkenheid. Bij ons zijn dan ook niet de computers de baas, maar het zijn de mensen die het doen. ‘People in Control’.

Ontzorgen, maar dan echt!

Een belangrijk kenmerk van de medewerkers van Credit Alliance is de drive, het enthousiasme en de flexibiliteit die ze hebben om hun klanten optimaal te ontzorgen en te helpen. Onze klanten hebben hun handen al vol aan hun eigen business en het runnen van hun eigen onderneming. Maar ze kunnen, als ze willen, te allen tijde inloggen en meekijken wat er voor ze wordt gedaan. Voor sommige zaken is ook specialistische kennis nodig. Zij vinden het prettig dat zij bepaalde zaken kunnen loslaten en uit handen kunnen geven aan een specialist. Wij begrijpen dat en proberen daarom een zo hoog mogelijke servicegraad te realiseren die volledig is gericht op ontzorgen. En dat doen we echt!

Voor wie werken wij?

Credit Alliance spreekt de taal van het mkb. De bedrijven waarvoor wij werken hebben een omzet tussen de 1 en 100 miljoen. Veel van onze klanten zijn gevestigd in Nederland. Hun debiteuren vinden we overal. En inmiddels timmeren we ook in de financiële dienstverlening flink aan de weg.

Wij hebben niet één vaste werkwijze. Bij Credit Alliance is alles maatwerk.