People in control
Bel ons! 073-6154999
Of wij bellen u:

Vacatures

Aquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Credit Alliance is een jong, succesvol en snelgroeiend bedrijf op het gebied van Credit Management (debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, etc).

Credit Alliance voert het credit management voor haar opdrachtgevers (klanten) en zorgt voor een juist betalingsgedrag van de debiteuren van die klanten in een BtB-omgeving en beperkt zo veel mogelijk de financiële risico's.

De cultuur binnen Credit Alliance is informeel, maar zeer ambitieus en gericht op het leveren van een hoge kwaliteit en een top-resultaat.

Profielen voor open sollicitaties

Hieronder treft u aantal vacature-beschrijvingen. Graag willen wij in contact komen met de juiste mensen voor onze organisatie, ook al hebben wij misschien niet a la minute een vacature. Als er een vacature komt kunnen we daarom snel schakelen. Bovendien hebben we soms behoefte aan oproepkrachten en zijn er soms mogelijkheden voor detachering. Als u de juiste persoon bent voor ons willen wij u graag kennen en als wij de juiste organisatie zijn voor u, geldt ongetwijfeld het zelfde voor u.

 

Ervaren incassomedewerker

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig incasseren en rapporteren van incasso-opdrachten voor bedrijven; dossierbehandeling van A tot Z. Van eerste sommatie tot leggen van beslag en eventueel voeren van gerechtelijke procedures voor de kantonrechter. Incasso betekent wat ons betreft niet persé het einde van de relatie. We verwachten van onze incasso-medewerkers dan ook echt een commerciële instelling.

U krijgt bij Credit Alliance een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Maar er worden ook hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van uw performance.

 

Debiteurenbeheerder

De werkwijze is zeer persoonlijk met veel bellen en weinig brieven. Als debiteurenbeheerder bent u verantwoordelijk voor de toegewezen debiteurenportefeuilles en onderhoudt u rechtstreeks contact met uw opdrachtgever en zijn debiteuren. U krijgt een grote mate van zelfstan-digheid en verantwoordelijkheid.

In deze uitdagende functie ligt de nadruk op het beheren (75% bellen) van de openstaande posten van debiteuren en alle daarmee samenhangende financiële en administratieve aspecten. U bent attent op de overeengekomen betalingscondities en overlegt en onderhandelt bij het nietnakomen daarvan. Daarbij houdt u rekening met de commerciële belangen van de opdrachtgever. U gaat doortastend / daadkrachtig maar uitermate correct te werk volgens de afspraken die u maakt met de opdrachtgever. De betrouwbaarheid, tijdigheid en continuïteit van uw rapportages aan de opdrachtgever en de eigen directie zijn hierbij zeer belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een collega met of zonder ervaring, maar die in ieder geval beschikt over een grote mate van gedrevenheid om zijn klanten goed te bedienen en die er op kickt als hij de debiteuren van zijn klanten kan bewegen tot "tijdige" betaling en dus echt resultaat boekt.

De juiste kandidaat is een stevige persoonlijkheid met

  • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
    (doortastend, volhardend, overtuigend, tact en souplesse).
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

En is bovendien:

  • resultaatgericht
  • alert en pro-actief
  • representatief
  • stressbestendig
  • commercieel
  • accuraat

U kunt uw sollicitatie, bij voorkeur per email, richten aan dhr. G.H.J. Amijs (directeur) via info@creditalliance.nl.

Credit Alliance
t.a.v. Secretariaat
per e-mail: info@creditalliance.nl