People in control
Bel ons! 073-6154999
Of wij bellen u:

Over ons

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor een compleet pakket aan creditmanagement diensten. Dus 1 loket voor alles op het gebied van debiteuren, dat is ons specialisme. Jaarlijks behandelen we meer dan 350.000 facturen van zo'n 100.000 debiteuren voor meer dan 100 opdrachtgevers. Daarmee is Credit Alliance een van de grotere spelers in de markt.

Ons DNA

Onze drive is nieuwsgierigheid. We willen graag weten wat u bezig houdt, waar u tegenaan loopt. We willen u leren kennen om uiteindelijk de best passende oplossing te bieden, hetgeen leidt tot het beste resultaat. We zijn betrokken en richten onze dienstverlening per opdrachtgever in. Uw klant is als de onze. We nemen u graag alle zorg uit handen.

Waarom juist Credit Alliance?

Er zijn bedrijven die bieden debiteurenbeheer of incassodiensten of kredietverzekering of kredietinformatie of debiteurenfinanciering. Er zijn echter niet veel bedrijven die als specialist alles onder 1 dak hebben zoals Credit Alliance. De verschillende diensten grijpen vaak in elkaar en een totaalbenadering biedt dan voordelen.

Credit Alliance werkt samen met bijna alle partijen die er toe doen op het gebied van credit management. Waaronder alle verzekeraars en bijna alle financiële instellingen als banken en factormaatschappijen. Dat wil zeggen dat bedrijven met een one-stop-shopping toegang hebben tot alle mogelijke oplossingen. Dat is efficiënt en gemakkelijk.

Uniek is de Credit Risk Monitor waardoor permanent en volledig geautomatiseerd de kredietwaardigheid  van debiteuren (en wijzigingen hierin) wordt bewaakt. Een signaleringslijst van risicovolle debiteuren.

Ontzorgen, maar dan echt !!

Een belangrijk kenmerk van Credit Alliance is de drive, het enthousiasme en de flexibiliteit die medewerkers van Credit Alliance hebben om hun klanten optimaal te ontzorgen en te helpen. Onze klanten hebben hun handen al vol aan hun eigen business en het runnen van hun eigen onderneming. Voor sommige zaken is ook specialistische kennis nodig. Zij vinden het prettig dat zij bepaalde zaken kunnen loslaten en uit handen kunnen geven aan een specialist. Wij begrijpen dat en proberen daarom een zo hoog mogelijke servicegraad te realiseren die volledig is gericht op ontzorgen. En dat doen we echt !

PEOPLE in Control

Bijna alles kan gekopieerd worden, behalve de medewerkers met hun attitude die samen de organisatiecultuur vormen. Bij Credit Alliance wordt met name daarop bewust gestuurd. Daarbij is vooral 1 ding belangrijk….. betrokkenheid ! Bij Credit Alliance zijn dan ook niet de computers de baas (die acties genereren en die aanmaningen produceren). Credit Alliance staat voor “People in Control”; Het zijn de mensen die het doen!

We hebben niet 1 vaste werkwijze. Alles is maatwerk.

Klanten kunnen inloggen en meekijken wat er wordt gedaan.

 

Credit Alliance bij RTL-Z (ondernemerszaken) 

Uitbesteden is slim. U kunt rekenen op een maximaal rendement. En ongezien bespaart u. Op mankracht, werkplek en aansturing.