People in control
Bel ons! 073-6154999
Of wij bellen u:

Incasso

Als het lang genoeg heeft geduurd

Uw debiteur betaalt niet. Herinneringen en toezeggingen ten spijt. Dan is het tijd om stevig in te grijpen. Dat doen wij voor u.


Soms lukt het niet om een factuur betaald te krijgen. In dat geval zal een zwaarder middel ingezet moeten worden om schade te voorkomen. Incasso richt zich vooral hierop. Als debiteuren aangesproken worden door een incassobureau zien ze dat de zaak serieus wordt genomen en dat zij mogelijk geconfronteerd worden met hogere kosten of zelfs juridische stappen. Meestal heeft dat tot gevolg dat toch tot betaling wordt overgegaan.

Waarom Credit Alliance ?

Door de ervaring, de doortastendheid en (juridische) kennis van Credit Alliance wordt het voor de debiteur lastiger om onder de betaling uit te komen. Credit Alliance weet welke middelen zij kan inzetten en in overleg met de opdrachtgever worden er keuzes gemaakt. Ook hier geldt: vreemde ogen dwingen!

Daarbij is de aanpak flexibel en pragmatisch. Bij de meeste, vooral grotere incassobedrijven zijn er vaste procedures waar niet van afgeweken kan worden. Bij Credit Alliance zijn de lijnen kort en wordt gestreefd snel naar resultaat. Dat kan links om, maar ook rechts om als de zaak daar mee is gediend. Debiteuren worden correct en op een commerciële wijze benaderd.

Wij kennen de markt als onze broekzak en zien door onze ervaring debiteuren opduiken in verschillende dossiers. Dit maakt onze slagkracht groter en dit geeft betere resultaten. Bovendien zijn we erg flexibel en pragmatisch.

Incasso en Kredietverzekering

Indien een klant kredietverzekerd is stemmen wij de gang van zaken af met de kredietverzekeraar. Dat scheelt werk en brengt de dekking niet in gevaar. 

Normaliter moeten vorderingen die verzekerd zijn bij een kredietverzekering na een bepaalde ouderdom worden overgedragen aan de incasso-afdeling van de kredietverzekeraar. Credit Alliance behandelt voor haar klanten de incasso’s zelf. Daardoor zijn de lijnen korter en persoonlijker.

Debiteuren worden correct behandeld, vanuit een commerciële gedachte dat partijen vaak toch met elkaar verder willen

 

Incasso voorkomen

Veel incassotrajecten kunnen voorkomen worden. Een goed debiteurenbeheer is de basis. Onze tips voor debiteurenbewaking helpen u daarbij. Of plaats uw debiteurenbeheer in onze ervaren handen. Uitbesteden loont.

We zorgen voor een snel en effectief incassotraject. No cure, no pay.
Bel ons: 073 61 54 999