People in control
Bel ons! 073-6154999
Of wij bellen u:

Factoring

Omzet geboekt en... direct betaald!!!

Meteen uw geld. U stuurt uw factuur en u kunt onmiddellijk over het factuurbedrag beschikken. Prettig. U heeft meer financiële armslag.


Verruiming van uw werkkapitaal

Met factoring kiest u voor een verruiming van uw werkkapitaal. Een aanzienlijke verruiming zelfs. De factormaatschappij schiet wel 80 tot 90% van het debiteurenbedrag voor. Ook verkoop van uw vordering is mogelijk. Het geeft u ruimte om te investeren.

 

Meer

Ondanks dat financiering steeds moeilijker wordt kan factoring (de bevoorschotting van facturen) een goede manier zijn om het werkkapitaal te versterken. Factoring is echter niet altijd goedkoop en er gelden strakke regels voor de verkrijging. Zo zullen kleinere, of financieel minder sterke, bedrijven bij  factormaatschappijen vaak voor een gesloten deur komen te staan.

Sterk in opkomst is het opkopen van losse facturen waarmee vaak ook  het gehele debiteurenrisico wordt overgenomen.

Bij het opkopen geeft een leverancier aan van welke klant hij welke  facturen wil laten opkopen. Hij hoeft dus niet zijn gehele debiteurenportefeuille te verkopen. Dit is een belangrijk verschil t.o.v. van factoring, naast het feit dat een factoringscontract meestal voor 2 jaar wordt afgesloten en dat daarbij bijna nooit het debiteurenrisico wordt overgenomen..        

In Nederland is een aantal bedrijven actief op de markt van factoring. Ook hier geldt dat Credit Alliance de partijen kent en door haar kennis en ervaring de kosten kan minimaliseren en ondernemingen goed kan adviseren en begeleiden. 

Snel uw geld

Uw geld meteen voorhanden. Niet meer eindeloos wachten. U maakt het uzelf nog gemakkelijker, als u ook uw debiteurenbeheer uitbesteedt. Want uw debiteur moet de factuur natuurlijk nog steeds betalen. Wij nemen u die zorg graag uit handen.

Het comfort van meer financiële ruimte? Wij regelen het voor u.
Bel ons: 073 61 54 999